Ramires-dobbel i kontrollert Chelsea-seier

Ramires hadde en stor kveld med to scoringer da Chelsea slo Steaua Bucuresti i mesterligaen tirsdag. Foto: Radu Sigheti / Reuters / NTB scanpix.

Chelsea hadde få problemer med å slå tilbake fra det pinlige åpningstapet for Basel i mesterligaåpningen. Steaua Bucuresti ble banket 4-0 i Romania tirsdag kveld.

José Mourinho kunne puste lettet ut etter kampen. Han så sine elever kontrollere det meste i bortekampen mot det rumenske mesterlaget.

Midtbanemannen Ramires gjorde 1-0 for gjestene etter 18 minutts spill. Han satte ballen i mål da han plukket opp Samuel Eto'os mislykkede skudd.

Et selvmål av Daniel Georgievski sørget for at Chelsea kunne gå til pause med 2-0-ledelse.

Etter hvilen forsøkte Steaua å slå tilbake, men det ble Ramires store kveld på Arena Nationala. I det 55. minuttet banket han ballen via keeper Ciprian Tatarusanu og i mål etter en fin pasning fra Oscar.

Ydmykelsen ble enda større for hjemmelaget like før slutt. Frank Lampard satte inn 4-0 og skrev seg inn i historiebøkene som eneste spiller med scoring i ni mesterligasesonger for Chelsea.

Til topps i gruppe E gikk tyske Schalke, som vant 1-0 borte mot Chelseas overmenn fra Basel tirsdag. Julian Draxler scoret kampens eneste mål etter en corner i det 54. minuttet.