Premier League runde 6Arsenal til topps

UKJENT: Serge Gnabry er for mange et uskrevet Arsenal-blad. Mot Swansea scoret han sitt første premier league-mål. (FOTO: AP Photo / NTB Scanpix)

Arsenal inntok tabelltoppen i England med seier 2-1 over Swansea. På scoringslisten kom en 18-åring.

Arsenal og Swansea spilte kveldens siste kamp i premier league. Noen timer før hadde Tottenham, Chelsea og de to Manchester-lagene avgitt poeng, og Arsenal benyttet seg av tilbudet om dekket bord.

Kampen i Wales tok ikke av før pause, men etter hvilen ble det mer fart over sakene. Arsenal tok ledelsen etter 58 minutter. Aaron Ramsey fant 18 år gamle Serge Gnabry, som scoret sitt første mål i Arsenal-drakt.

Fire-fem minutter senere var igjen Ramsey innvolvert. 23-åringen fikk til slutt ballen og hamret inn sitt fjerde mål for sesongen.

Ben Davies reduserte for Swansea ni minutter før slutt, men det holdt bare nesten til poeng.

Dermed er det tre London-lag først på tabellen: Arsenal, Tottenham og Chelsea. Deretter følger Southampton.

I de resterende kampene tapte Brede Hangeland og Fulham for Cardiff, Jonathan Parr så fra benken sitt Crystal Palace tape for Southampton og Hull slo West Ham 1-0.