Messi skadd da Barcelona vant igjen

SCORET IGJEN: Lionel Messi scoret sitt sjuende mål for sesongen, men ble også skadet. Mesteligamøtet med Celtic er i fare. (FOTO: Reuters / NTB Scanpix)

Lionel Messi scoret åpningsmålet, men måtte like etter byttes ut da Barcelona slo Almería 2-0 i spansk 1. divisjon lørdag kveld.

Storklubben fortsatte sin perfekte rekke i La Liga med sesongens sjuende strake seier. Gjestene hadde god kontroll mot et tannløst hjemmelag.

Bekymringen for Barcelona er nå om Messi blir frisk til tirsdagens bortekamp mot Celtic i mesterligaen. Den lille teknikeren holdt seg til låret da han ble erstattet av Xavi i det 29. minuttet.

– Messi fikk en muskelskade i det høyre låret. Han vil gjennomgå ytterligere tester søndag, meldte Barcelona via sin Twitter-konto.

Ti minutter ut i annen omgang sørget venstreback Adriano for at Barcelona økte ledelsen til 2-0. Den sto seg kampen ut for serielederen.