Briljante HamKam senket Sandefjord

NÆRMER SEG TETEN: Med mandagens seier er Hamar-laget oppe på syvendeplass. Foto: Vegard Grøtt/NTB scanpix.

HamKam spilte til tider festfotball da Sandefjord ble sendt hjem med et 0-3-tap i mandagens kamp i 1. divisjon.

Dermed er Vegard Skogheims gutter helt i nærheten av lagene som er inne på kvalifiseringsplass i 1. divisjon bak suverene Bodø/Glimt og Stabæk.

Aziz Idris sto for det eneste målet i 1. omgang hvor det ikke var mye som skilte lagene. Da Kamma fikk spilte «hemmat» mot klubbhuset i 2. omgang virket det nesten som om det bare ett lag på banen. Hjemmelaget fikk nesten gjøre som de ville.

Anført av innleide Ole Amund Sveen fra Strømsgodset og Emil Dahle ble Sandefjord-forsvaret satt på flere prøver. Etter 70 minutter satte Sveen inn 2-0 på et utsøkt brassespark.

Tre minutter senere ble svensken Viktor Adebahr spilt igjennom etter klikk-klakk inne i feltet, og HamKams toppscorer så langt denne sesongen, scoret sikkert.

HamKam skal i kommende serierunde søndag ut i nabooppgjør borte mot Elverum, mens Sandefjord tar imot Strømmen allerede lørdag.