Rooney mener Liverpool er den største rivalen

Manchester Uniteds Wayne Rooney håper på mer å juble for i søndagens lokaloppgjør mot City. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
Manchester Uniteds Wayne Rooney håper på mer å juble for i søndagens lokaloppgjør mot City. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester gjør seg klar til byderbyet mellom City og United søndag. Wayne Rooney toner ned rivaliseringen mellom de to lagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv om City snøt Rooney og co. for seriegullet i 2012, mener han at Liverpool fortsatt er en større rival for United.

– City har hatt suksess den siste tiden, men jeg vil nok si at United mot Liverpool fortsatt er den største kampen, sier Rooney til Daily Mirror.

Les også: Rogders gleder seg til Suarez-retur.

Spissen ble lenge koblet til Chelsea, men ble værende på Old Trafford. Han har vist strålende form etter at han kom tilbake fra en hodeskade med tre mål på to kamper mot Crystal Palace og Leverkusen.

David Moyes er klar for sitt første Manchester-derby. Den nye United-manageren tror han likevel vet hva som venter i lokaloppgjøret. Skotten spilte i Celtic og har erfaring fra Old Firm-derbyet mot Rangers. Som manager ledet han Everton i Merseyside-oppgjørene mot Liverpool.

Les også: Moyes ønsker mer fra Rooney.

– Siden jeg har opplevd derbyene i Glasgow og Merseyside tror jeg at jeg vet hva jeg kan vente meg. Men alle derbyer i alle store byer er viktige. Jeg forstår hvor viktig dette er for Manchester United-supporterne, sier han.

Både City og United står med sju poeng hver foran søndagens storkamp.