Meny

Følg Rosenborg - Haugesund

Alexander Søderlund møter gamle lagkamerater da Haugesund gjester Lerkendal ikveld kl. 19:00. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gytkjær har utlignet for Haugesund.

Følg Rosenborg - Haugesund direkte.

Rosenborg ligger bare to poeng foran Strømsgodset, og trenger å hente alle mulige poeng. På motsatt baneandel står Haugesund som også er med i medaljekampen.

Rosenborg-trener Per Joar Hansen har opplevd at lagene som gjester Lerkendal har som vane å legge alle mann i egen 16-meter, men han tror ikke Haugesund vil gjøre dette.

- Det ligger ikke i Haugesunds natur å legge seg seg bakpå med alle mann. De spiller en offensiv fotball og vi tror de kommer for å angripe. Det borger for en åpen og underholdene kamp, sier Perry til RBK.no.

- Vi håper de kommer for å sette sitt eget preg på kampen. Da blir det større rom, og vi har har større mulighet til å sette vårt eget spill tidlig, fortsetter han.

Allerede på onsdag vil Haugesund også være motstander i cupen, og trønderne vil ta den kampen i betraktning.

- Det gjør vi, men vi tar seriekampen første, så får vi se hvordan ståa er. Vi har en god tropp og mange er i slag. Vi tror laget som starter vil gjøre en veldig god kamp, sier han.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus