Meny

Bolt «sleit ut» Agüero før Manchester-derbyet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verdens raskeste menneske, Man United-supporter Usain Bolt, møtte City-spiss Sergio Agüero før byderbyet søndag. I reklamefilmen for Puma får Aguero «kjørt seg» av jamaicaneren.

Klodens raskeste individ, jamaicanske Usain Bolt, møtte for kort tid siden Manchester City-spiss Sergio Agüero til innspilling av en reklamefilm for deres felles samarbeidspartner, utsyrsleverandøren Puma.

Og i filmen kommer det tydelig frem at Bolt ønsker «å kjøre argentineren i kjelleren» før storkampen førstkommende søndag.

I filmen er Bolt pasningslegger for Agüero, men i stedet for å gi sin trenigspartner «baller på fat», blir Agüero sendt ut på lange løpeturer etter håpløse legg fra sprinteren.

(se video ved å trykke på hovedbildet i saken.)

Bolt har aldri lagt skjul på sin forkjærlighet for Manchester United og har tildigere uttalt at han en gang i fremtiden kunne tenke seg å prøve seg som spiller i klubben han elsker over alt på jord.

Agüero sa etter filminnspillingen at Bolt i starten var grusom, men at han kom seg etter hvert. Han mente også at han kanskje kunne være aktuell for en plass på United-laget.

– Han er ikke god nok Manchester City, men jeg tror han har gode sjanser til å spille seg inn på Manchester Uniteds lag, sa den lille juvelen etter reklameinnspillingen.

Søndag kl 17.00 møtes Manchester-lagene til storkamp på Etihad stadium. Kampen kan du følge direkte på ABC Nyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus