Meny

Ferguson hyller Wayne Rooney

HYLLER ROONEY: Alex Ferguson gleder seg over at Wayne Rooney er tilbake i godt gammelt slag. Her fra gulfeiringen i fjor. (Foto: NTB scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spissen er tilbake i god gammel form, mener den tidligere Man United-manageren.

Rooney var i sommer koblet vekk fra Old Trafford, spesielt til Chelsea, men den engelske landslagsspissen virker nå å trives igjen i Manchester United.

– Wayne var fantastisk. Det er jeg glad for å se, sier Ferguson til MUTV.

Rooney scoret i 2-0-seieren mot Crystal Palace sist helg. Angriperen fulgte opp med to scoringer mot Leverkusen i mesterligaen.

– Han har fått energien tilbake, besluttsomheten og viljen til å angripe. Som direktør er jeg glad for å se at han er tilbake slik vi husker ham, fortsetter Ferguson.

Les også: Nå vil Rooney bli i United

Søndag er det duket for storkamp i Manchester når City tar imot United på Eastlands. Ferguson ser frem til oppgjøret.

– Det som er viktig og nøkkelen til suksess, er å holde Nemanja Vidic skadefri. Med van Persie og Rooney fremme har man angripere gode nok til å vinne kamper. Valencia er også tilbake på sitt beste. De Gea er i stadig utvikling, Evra på sitt normale og Carrick fortsetter der han slapp sist sesong, sier Ferguson videre.

Lers flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus