Meny

– Blir tøft mot Tromsø

ADVARER MOT TROMSØ: Tottenhams Gylfi Sigurdsson (t.h.), her sammen med nyinnkjøpte Roberto Soldado, advarer mot å ta lett på oppgaven når Tromsø gjester White Hart Lane torsdag kveld. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spurs-profile advarer fansen før kveldens oppgjør mot «Gutan»

I kveld skal Tromsø forsøke å karre til seg sine første europaligapoeng for sesongen, men laget står overfor en tøff oppgave i London. På andre siden av banen står Tottenhams mer feterte fotballstjerner.

– De skal opp mot Tottenham Hotspur, en kamp de vil se fram i mot. Det er trolig årets kamp for laget og de vil spille uten press. De vil garantert forsøke å dra hjem med tre poeng i bagasjen, sier Spurs´Gylfi Sigurdsson ifølge givemesport.com torsdag.

Følg Tottenham-Tromsø live her fra kl 21.05

Tottenham har fått en god start på årets Premier League-sesong med ni poeng på fire kamper. Eneste tapet så langt kom i byderbyet mot Arsenal på Emirates i sesongens tredje ligakamp.

Sigurdsson ønsker å få en flying start på årets europacup.

– Vi spiller hjemme og ønsker å få en så god start som mulig i årets turnering. Vi vil mer enn gjerne ha tre poeng i denne kampen, fortsetter islendingen.

I fjor føk Tottenham ut av den samme turneringen etter å ha tapt for Basel over to kamper i kvartfinalen (på straffekonk). Det vil manager Andre Villas-Boas nå revansjere.

– Det var skuffende å tape for Basel etter straffer i fjor. I år vil vi gå langt i turneringen, sier portugiseren før årets første gruppespillskamp.

Tromsø gikk til gruppespillet etter at tyrkiske Besiktas ble utestengt av UEFA grunnet kampfiksing. Istanbul-laget slo egentlig ut nordlendingene, men det norske laget fikk plassen etter at idrettsdomstolen CAS hadde behandlet og avslått Besiktas´anke om utestengelse.

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus