Meny

Liverpool finsliper Suárez mot United-kampen

MED MOT UNITED?: Luis Suárez kan snart spille fotball for klubblaget Liverpool igjen. Foto: Andres Stapff / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Luis Suárez' utestengelse på ti kamper er snart over - kan bli å se mot Man United i ligacupen.

Uruguayaneren spilte 90 minutter i en treningskamp mot Burnley i midtuken. Han har også vært i aksjon for landslaget og er straks tilbake for Liverpool etter straffen han fikk for å bite Chelseas Branislav Ivanovic.

– Vi har organisert noen kamper bak lukkede dører. Noen interne kamper elleve mot elleve samt at vi har hentet andre lag inn, sier manager Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

– Innimellom har han (Suárez) også spilt noen landskamper som holder ham i form. På toppen av det har han gjort mye individuelt arbeid og løpstrening med høy intensitet. Vi tror han er på et nivå der vi ikke vil merke at han er ute av kamptrening.

– Selvfølgelig vil der være en tilpasningsperiode, men jeg ser virkelig fram til å få ham tilbake. Han jobber sokkene av seg for å være i best mulig form, legger Rodgers til.

Uten spissrebellen har Liverpool klart seg bra i Premier League. Klubben topper tabellen etter tre 1-0-seirer og én uavgjortkamp. Mandag spilte rødtrøyene 2-2 borte mot Swansea i Wales. Lørdag venter Southampton på hjemmebane.

Les flere fotballnyheter her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus