Den franske storavisen L'Equipe:– Zlatan enig med PSG om ny kontrakt

FÅR MER PENGER: Zlatan Ibrahimovic er på vei mot en ny drømmelønn i PSG. Foto: Regis Duvignau (Reuters)
FÅR MER PENGER: Zlatan Ibrahimovic er på vei mot en ny drømmelønn i PSG. Foto: Regis Duvignau (Reuters)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Svensken får ny monsterlønn i den franske hovedstadsklubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere i sommer har flere aviser skrevet om forhandlingene og svenskens nye lønnskrav. Fra før tjener Zlatan nesten 110 millioner kroner (13,8 millioner euro) i den franske storklubben.

Aftonbladet skriver at Zlatan-agent Mino Raiola var på plass i Pireus i forbindelse med PSGs mesterligakamp mot Olympiakos tirsdag. Han ble sett sammen klubbdirektør Jean-Claude Blanc, og det er liten tvil om at kontraktsforhandlinger sto på agendaen.

Les også: Hjørnespark avgjorde for PSG

Ifølge L'Equipe har partene nå diskutert ferdig. Zlatans lønn økes med ti millioner kroner i året, og spissen blir i PSG ytterligere én sesong, hevder avisen.

Med 15 millioner euro i årslønn vil svensken tjene bare to millioner euro mindre enn Cristiano Ronaldo gjør i Real Madrid.

Tidligere i år har Thiago Silva og Marco Verratti undertegnet kontraktsforlengelser med Ligue 1-klubben. Det ventes at også Blaise Matuidi skal gjøre det samme.

PSG åpnet mesterligaen onsdag med 4-1 borte mot greske Olympiakos. Zlatan kom ikke på scoringslista og misset sågar på et straffepark for den franske storheten.

Les flere fotballnyheter her.