Meny

Den franske storavisen L'Equipe:

– Zlatan enig med PSG om ny kontrakt

FÅR MER PENGER: Zlatan Ibrahimovic er på vei mot en ny drømmelønn i PSG. Foto: Regis Duvignau (Reuters)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensken får ny monsterlønn i den franske hovedstadsklubben.

Tidligere i sommer har flere aviser skrevet om forhandlingene og svenskens nye lønnskrav. Fra før tjener Zlatan nesten 110 millioner kroner (13,8 millioner euro) i den franske storklubben.

Aftonbladet skriver at Zlatan-agent Mino Raiola var på plass i Pireus i forbindelse med PSGs mesterligakamp mot Olympiakos tirsdag. Han ble sett sammen klubbdirektør Jean-Claude Blanc, og det er liten tvil om at kontraktsforhandlinger sto på agendaen.

Les også: Hjørnespark avgjorde for PSG

Ifølge L'Equipe har partene nå diskutert ferdig. Zlatans lønn økes med ti millioner kroner i året, og spissen blir i PSG ytterligere én sesong, hevder avisen.

Med 15 millioner euro i årslønn vil svensken tjene bare to millioner euro mindre enn Cristiano Ronaldo gjør i Real Madrid.

Tidligere i år har Thiago Silva og Marco Verratti undertegnet kontraktsforlengelser med Ligue 1-klubben. Det ventes at også Blaise Matuidi skal gjøre det samme.

PSG åpnet mesterligaen onsdag med 4-1 borte mot greske Olympiakos. Zlatan kom ikke på scoringslista og misset sågar på et straffepark for den franske storheten.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus