John Obi Mikel til dommeren: – Jeg skal brekke bena dine!

DÅRLIG STEMNING: Mikels anklager mot Clattenburg (innfelt) får fortsatt dommerstanden i England til å rase. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda/AP Photo/Kirsty Wigglesworth. Montasje: ABC Nyheter.
DÅRLIG STEMNING: Mikels anklager mot Clattenburg (innfelt) får fortsatt dommerstanden i England til å rase. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda/AP Photo/Kirsty Wigglesworth. Montasje: ABC Nyheter.

Ett år etter avslører Mark Clattenburg og dommerne hva som ble sagt i den famøse rasismesaken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i oktober i fjor at John Obi Mikel anklagde dommer Mark Clattenburg for å komme med rasistiske anmerkninger til både ham selv og lagkamerat Juan Manuel Mata.

Chelsea sendte inn en offisiell klage til Den engelske fotballforbundet (FA), men det hele endte med å kaste skam over både klubb og spiller da det viste seg at anklagene var rent oppspinn.

Nå, 12 måneder senere, slår dommerstaben tilbake.

På baksiden av søndagens utgave at The Sun kan man lese en historie med tittelen «Jeg skal brekke bena dine». Der forteller tidligere toppdommer Mark Halsey hvordan Mikel reagerte etter kampslutt.

Chelsea-spilleren skal angivelig ha stormet inn i garderoben til dommerne og truet med å brekke bena til Clattenburg. Deretter skal nigerianeren ha forsøkt å slå til dommeren.

– Det jeg har fått vite er at Mikel prøvde å slå til Clattenburg, men at tidligere Chelsea-manager Roberto Di Matteo og assistentdommerne klarte å forhindre det, forklarer Halsey.

Saken endte med at Mikel ble bøtlagt og ilagt en karantene på tre kamper. Det var ifølge Halsey altfor lite.

– Dersom en vanlig amatør hadde gjort det Mikel gjorde, hadde han blitt utestengt på livstid.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus