Mer skadetrøbbel for Arsenal:

Santi Cazorla ute i «noen uker»

SKADEPLAGET LAG: Santi Cazorla og Olivier Giroud kan være de siste tilskuddene til en allerede lang skadeliste i Arsenal. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/REUTERS/Toby Melville. Montasje: ABC Nyheter.
SKADEPLAGET LAG: Santi Cazorla og Olivier Giroud kan være de siste tilskuddene til en allerede lang skadeliste i Arsenal. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/REUTERS/Toby Melville. Montasje: ABC Nyheter.

Men Arsène Wenger er mest bekymret for Olivier Girouds vonde kne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal inntok tabelltoppen i Premier League med en overbevisende 3-1-seier borte mot Sunderland lørdag ettermiddag.

Les også: Özil og Arsenal briljerte

Det var dog ikke bare god stemning i Arsenal-garderoben etter kampen. To av lagets viktigste spillere kan nemlig bli nødt til å se de neste kampene fra sidelinjen.

Skulle egentlig benke Özil

Mange var overrasket over å ikke se Santi Cazorlas navn i startelleveren før oppgjøret. Etter kampen kunne Wenger fortelle at spanjolen heller ikke blir å se i aksjon med det aller første.

– Han har et problem med ankelen sin og vil være ute av spill i noen uker. Jeg tviler på at han kommer til å spille før den neste landslagspausen, sa Arsenal-manageren på pressekonferansen etter seieren.

Mesut Özil tok spanjolens plass på laget og viste alle hvorfor Arsenal gikk med på å betale over 40 millioner britiske pund for ham. Hadde Cazorla ikke vært skadet, hadde Özil dog startet på benken.

– Han hadde garantert startet på benken om Cazorla hadde vært med - Özil har tross alt vært syk siden torsdag. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta sjansen på å starte han forklarte Wenger.

– Min største bekymring

Franskmannen er fra før uten tjenestene til de skadede Tomás Rosicky, Lukas Podolski, Abou Diaby, Alex Oxlade-Chamberlain og Mikel Arteta, og må nå altså klare seg uten Cazorla de neste ukene.

Som om ikke det var gale nok, kan han også bli nødt til å klare seg uten Olivier Giroud - lagets soleklare førstevalg på topp og en av ligaens beste spillere så langt i år.

Saken fortsetter under bildetI SLAG: Giroud har scoret i samtlige fire seriekamper så langt i år. Foto: REUTERS/Nigel Roddis.I SLAG: Giroud har scoret i samtlige fire seriekamper så langt i år. Foto: REUTERS/Nigel Roddis.

Den franske spissen hinket av på overtid med det som så ut til å være et vondt kne.

– Om han er skadet er min store bekymring etter dagens kamp. Vi har få å velge i for øyeblikket.

– Han har et problem med det ene kneet sitt, og han er en spiller det vil være veldig vanskelig for oss å erstatte akkurat nå, sa Arsenal-sjefen.

Skulle Giroud vise seg å være skadet, har Wenger få alternativer.

Det mest innlysende vil være å skubbe Theo Walcott opp på topp, men lynvingen har fortsatt til gode å overbevise som ren spiss i en 4-5-1-formasjon.

Valget kan derfor måtte stå mellom den lovende, men uerfarne Chuba Akpom, eller den utskjelte duoen Nicklas Bendtner og Park Chu-young.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus