Christian Eriksen viste seg frem i Spurs-debuten

FANT SEG TIL RETTE: Eriksen trengte ikke mange minuttene på å tilpasse seg engelsk fotball. Foto: AP Photo/Bogdan Maran.
FANT SEG TIL RETTE: Eriksen trengte ikke mange minuttene på å tilpasse seg engelsk fotball. Foto: AP Photo/Bogdan Maran.

Gylfi Sigurdsson ble den store helten med to scoringer, men danske Christian Eriksson viste seg også fram for fansen i Tottenham-debuten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham var svært aktive i overgangsvinduet og kjøpte en bråte spillere i tillegg til å selge Gareth Bale til Real Madrid for tidenes høyeste overgangssum.

Lørdag fikk hjemmepublikumet se samtlige nye spillere for første gang på hjemmebane, og de skuffet ikke.

Spesielt Christian Erikssen viste seg fram. Den danske midtbanespilleren kom fra nederlandske Ajax for rundt 100 millioner kroner (11,5 millioner pund).

Les også: Arsenals rekordmann slo til med en gang

Les også: Rooney tilbake med scoring og seier

Først fyrte han av et skudd som John Ruddy måtte gi retur på. Den satte spissen Roberto Soldado i stolpen.

Noen minutter senere spilte Eriksson gjennom til Gylfi Sigurdsson med en smart stikker, og islendingen var kald alene med Ruddy.

Norwich skapte svært lite på White Hart Lane, og fem minutter etter pause punkterte Sigurdsson kampen med sin annen scoring.

Også her var Eriksson involvert. Han fant nyervervelsen Paulinho på kanten, og brasilianeren leverte et perfekt innlegg Sigurdsson bare trengte å bredside i mål.

Dermed står Tottenham med ni poeng av tolv mulige, og bare målforskjellen skiller laget fra erkerival Arsenal på toppen av Premier League.

Norwich-manager Chris Hughton var imponert over Eriksen etter kampen. Hør hva han hadde å si til TV 2:

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus