Redknapp vil redde Adebayor fra Tottenham-marerittet

SOS: Harry Redknapp (innfelt) er lysten på å hjelpe Emmanuel Adebayor tilbake på rett vei. Foto: AP Photo/Themba Hadebe/AP Photo/Jon Super. Montasje: ABC Nyheter.
SOS: Harry Redknapp (innfelt) er lysten på å hjelpe Emmanuel Adebayor tilbake på rett vei. Foto: AP Photo/Themba Hadebe/AP Photo/Jon Super. Montasje: ABC Nyheter.

André Villas-Boas har beordret togoleseren til å trene med reservelaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først dør broren, så blir han sendt ned til reservelaget, og så sier André Villas-Boas at det er heller tvilsomt om han kommer til å spille for Tottenham igjen.

Det er ikke bare lett å være Emmanuel Adebayor om dagen.

Den ofte kontroversielle angriperen sliter både på og utenfor banen, og kan mest sannsynlig se langt etter Premier League-fotball den nærmeste tiden. Nå vil gode, gamle Harry Redknapp strekke ut en hjelpende hånd - ved å hente ham til en Championship-klubb.

– Tror det vil bli vanskelig

– Det hadde vært stort å fått ham på lån, det skal være sikkert. Jeg vet ikke hva som vil skje med Adebayor. Det er opp til Tottenham, og de har mange gode spillere.

– Reglementet tilsier at han ikke kan gå på lån til en Premier League-klubb, bare til en klubb på nivået under. Men det spørs om det er noe han har lyst til å gjøre - jeg tror det vil bli vanskelig, sier Redknapp, ifølge The Daily Mail.

Redknapp er for tiden manager i Queens Park Rangers på nivå to i England, og hentet tidligere i sommer både Benoît Assou-Ekotto og Tom Carroll på lån fra gamleklubben sin. Redknapp var på slutten av sitt opphold i Tottenham også sjefen til Adebayor, og har aldri vært fremmed for å hente spillere han har trent før til sine nye klubber.

For øyeblikket befinner Adebayor seg i hjemlandet Togo, hvor han sørger over bortgangen til sin bror. Den hengslete spissen forventes å være tilbake i England på mandag, men det spørs om han gleder seg til å møte opp på trening neste uke.

Les også: Adebayor må trene med reservene

– Ligger bak lagkameratene

– Vi har gitt ham lov til å bli i Togo av personlige grunner frem til mandag. Når han kommer tilbake, vil han trene med reservene så lenge jeg synes det er passende.

– Han ligger litt bak lagkameratene sine, noe som selvsagt har å gjøre med det han gjennomgår på et personlig plan akkurat nå. Om han kommer til å spille for Spurs i fremtiden? Det kan skje, sier Tottenham-manager André Villas-Boas.

Selv om portugiseren tilsynelatende holder dørene åpne for et «comeback», tyder det meste på at Adebayors dager i Tottenham er talte. Den tidligere Arsenal - og Manchester City-spilleren hever angivelig en lønn på 100 000 britiske pund - nesten én million norske kroner - i uka, noe som gjør han dyr å ha i drift på et reservelag.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus