Glen Johnson ute i «bare» fire uker

UTE: Glen Johnson blir ikke å se på en fotballbane igjen før tidligst oktober. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD.
UTE: Glen Johnson blir ikke å se på en fotballbane igjen før tidligst oktober. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD.

Ankelskade mindre alvorlig enn fryktet for Liverpool-backen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Johnson skadet seg i 1-0-seieren over Manchester United tidligere denne måneden, og prognosene var ikke de beste til å begynne med.

Det var fryktet at ankelskaden ville holde engelskmannen på sidelinjen i opptil ti uker, men fredag kom nyheten om at han kan være tilbake på banen allerede i løpet av en måneds tid.

– Heldigvis for oss - med tanke på hans profesjonalitet og den kommende landslagspausen - vil han bare miste fire Premier League-kamper, sa Liverpool-trener Brendan Rodgers i forkant av helgens runde.

Rodgers innrømmet likevel at det var «skuffende» at Johnson nå er satt ut av spill etter en «glimrende» kamp mot Manchester United, men tviler ikke på at 29-åringen vil komme tilbake like sterk som før.

– Han er en spiller man ikke vet hvor mye man vil savne før han er borte. Men han kommer til å arbeide hardt mens han er ute og holde seg i så god form som mulig, sa Rodgers.

Den første kampen Johnson går glipp av er mandagens seriekamp mot Swansea. Skadesituasjonen er dog ikke bare dyster på Anfield.

Daniel Sturridge måtte stå over landslagskampene den siste uken på grunn av en lårskade, men spissen ventes å være klar til kampen mot Rodgers' gamle klubb. I tillegg ventes det at Kolo Touré og Joe Allan vil være tilbake i troppen etter skadene de pådro seg i ligacupkampen mot Notts County sent forrige måned.

Les også: Liverpool-duo endelig til topps i kåring

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus