Skjelbred debuterte med tap

INNE I VARMEN: Det ble kanskje tap for Skjelbred og hans lagkamerater fredag kveld, men nordmannen gjorde seg ikke bort. Foto: Vegard Grøtt/NTB scanpix.
INNE I VARMEN: Det ble kanskje tap for Skjelbred og hans lagkamerater fredag kveld, men nordmannen gjorde seg ikke bort. Foto: Vegard Grøtt/NTB scanpix.

Per Ciljan Skjelbred fikk sin debut for Hertha Berlin i Bundesligaen fredag. Det var lite nordmannen kunne gjøre med at Stuttgart stakk av med seieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen så ut til å ha kommet godt ut av septemberovergangen til Hertha fra Hamburg. Fredag fikk han plass i startoppstillingen mot Mohammed Abdellaoues Stuttgart. Det ble likevel ingen norsk duell, grunnet Abdellaoues sykdomsfrafall.

Skjelbred viste at han fortsatt har det i seg og var en av Herthas beste spillere i løpet av de 75 minuttene han fikk på banen.

Stuttgarts Christian Gentner ble matchvinner med kampens eneste scoring etter 49 minutter. Skjelbred hadde én mulighet til å utligne midtveis i annen omgang, men en god redning av Sven Ulreich holdt nordmannen unna sin første nettkjenning.

Både Stuttgart og Hertha ligger på øvre halvdel av tabellen før resten av 4. serierunde spilles i helgen.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus