Bale får debuten sin på feil side

KLAR TIL DYST: Gareth Bale blir etter all sannsynlighet å se i aksjon borte mot Villarreal lørdag kveld. Foto: Sergio Perez (Reuters)
KLAR TIL DYST: Gareth Bale blir etter all sannsynlighet å se i aksjon borte mot Villarreal lørdag kveld. Foto: Sergio Perez (Reuters)

Carlo Ancelotti vil bruke verdens dyreste spiller på høyrekanten på lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store deler av fotballverden vil med interesse bivåne kampen mellom Real Madrid og Villarreal på lørdag.

Ikke fordi kampen i seg selv er den mest avgjørende eller spennende, men selvsagt fordi det ventes at verdens dyreste fotballspiller, Gareth Bale, skal få sin debut for storlaget fra hovedstaden.

Dagen før kamp bekrefter Real-trener Carlo Ancelotti at waliseren vil bli å se på banen - om ikke nødvendigvis på sin vante plass.

– Har ikke bestemt meg for om han starter

– Jeg vet ikke om han kommer til å starte kampen, men han vil garantert spille i alle fall deler av den. Jeg har ikke bestemt meg for om han blir å se i startoppstillingen eller på benken ennå, sa Ancelotti på den obligatoriske pressekonferansen fredag.

På spørsmål om hvor han planlegger å bruke Bale, kom det kontant fra italieneren: «på høyresiden».

Høyresiden er som kjent ikke hvor Bale har for vane å spille. 24-åringen briljerte tidvis for Tottenham i fjor på motsatt side, men flere skader i Real-troppen gjør at Ancelotti er nødt til å improvisere.

Det var en stund spekulert i om nysigneringen ville bli nødt til å debutere på venstrebacken, men det ser nå ut ikke ut til å bli tilfellet.

Les også: Bale vil spille fra start

Lurte Ronaldo

Bale har bare trent med sine nye lagkamerater i tre dager, men han har på den tiden tilsynelatende vist at formen er god nok til å bli gitt sjansen.

Lagkameratene har dog ikke gitt han noe gratis på treningsfeltet så langt, noe videoen under er et klart bevis på.

I en oppvarmingsøvelse som i fotballkretser er kjent som «firkanten», slenger Cristiano Ronaldo seg inn i en voldsom takling på nykomlingen. Bale svarer med vippe ballen elegant over en utspilt portugiser, noe som får lagkameratene til å bryte ut i latter.

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

Se den morsomme episoden her:

Les også: Bale ville gått til Real uansett

– Ikke best, men ikke verst

Bale har hatt en alt annet en ideell sesongoppladning.

Lynvingen har bare spilt én vennskapskamp i sommer, men Ancelotti hevder like fullt at han ikke ligger langt bak sine nye lagkamerater.

– Hans fysiske form er ikke den beste, men den er heller ikke så verst. Han trente med landslaget i ti dager før han kom hit. Formen er ikke 100 prosent, men han er ikke i å dårlig form, sa den italienske treneren.

Les også: Trener tross skade

Ifølge den tidligere Chelsea-manageren har han også funnet seg godt til rette i sine nye omgivelser.

– Han er veldig entusiastisk, og han er glad for å være her. Han er ydmyk og liker å være sammen med laget. Han passer bra her.

Villarreal-Real Madrid spilles lørdag kveld klokken 22:00.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus