Solskjær høyttenker om landslagsjobben

Ole Gunnar Solskjærs Molde ligger på 8.plass i eliteserien. (Foto: Stian Lysberg Solum/NTB scanpix)
Ole Gunnar Solskjærs Molde ligger på 8.plass i eliteserien. (Foto: Stian Lysberg Solum/NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær vil ikke si om han er aktuell som Egil Olsens erstatter som landslagstrener i fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men overfor NRK sier kristiansunderen at han nok ville ha vært en god nok mann for jobben.

– Jeg føler jeg har en kompetanse å gi, og nå bruker jeg den til å bidra til Molde Fotballklubb og regionen. Jeg kan sikkert bruke den samme kompetansen i et større perspektiv, men nå er jeg her og det er det jeg konsentrerer meg om, sier Solskjær.

Les også: «Drillo» går kontrakten ut - uansett

Solskjær sier at han lever godt med spekulasjoner.

– Vel, jeg liker at det skjer noe. Jeg føler enkelte ganger at det var annerledes som spiller i Manchester United, fordi man er vant til at det skal snakkes og spekuleres. Fotball betyr veldig mye, så det er bare kjekt at det skjer noe, sier Solskjær.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus