TIL-treneren prioriterer eliteserien

Agnar Christensen tar seg ikke råd til å mønstre fullt mannskap i både eliteserien og i europaligaen. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix)
Agnar Christensen tar seg ikke råd til å mønstre fullt mannskap i både eliteserien og i europaligaen. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix)

Tromsø-trener Agnar Christensen avslører at han vurderer å sende et B-preget lag til London til neste ukes bortekamp mot Tottenham i europaligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For den utsatte treneren er det først og fremst serien som gjelder, skriver NRK. TIL ligger på 13.-plass, kun to poeng over tabelljumbo Sarpsborg.

– Vår klare prioritering ligger i eliteserien. Det har jeg sagt ganske klart til spillergruppa og resten av trenerteamet. Vi kan ikke ha med folk som gjør at det kan bli skader. For eksempel de litt eldre spillerne som ikke har samme toleranse for antall kamper, sier Christensen til NRK.

Tromsø møter serieleder Rosenborg hjemme på Alfheim førstkommende søndag. Én uke senere, tre dager etter Tottenham-kampen, venter bunnkamp mot Sarpsborg på bortebane.

Les også: Overgangssakens utfall avsløres torsdag

– Vi må rullere for å ha et slagkraftig lag i seriekampene. Vi gjorde det mot Besiktas borte. Det viste seg i ettertid å være helt riktig av oss, sier treneren.

TIL forsøkte å utsette Sarpsborg-kampen én dag, men fikk nei fra Norges Fotballforbund. Det vil trolig påvirke laguttaket mot Tottenham.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus