Kagawa viste seg fram mot Ghana

Shinji Kagawa har spilt mer landslagsfotball enn klubbfotball etter sesongstart i Premier League i rå. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)
Shinji Kagawa har spilt mer landslagsfotball enn klubbfotball etter sesongstart i Premier League i rå. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)

Manchester United-spiller Shinji Kagawa markedsførte egne kvaliteter overfor David Moyes med en praktscoring i Japans 3-1-seier over Ghana tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den japanske landslagsspilleren har slitt med å få spilletid for Manchester United i de tre første serierundene av årets Premier League. Det var derfor trolig svært godt å se at avslutningen fra langt hold fem minutter etter pause snek seg inn i hjørnet.

– Det er tungt å ikke spille oftere. Det er mer frustrerende enkelte dager enn andre. Du må bare spørre Moyes hvorfor jeg ikke spiller, sa Kagawa.

Yasuhito Endo og Keisuke Honda fulgte opp med hver sin scoring til 3-1 og sørget for at ledermålet til Frank Acheampong for Ghana kun ble et trøstemål.

Kagawa har tidligere blitt stemt fram som Årets spiller i Tyskland to ganger tidligere, da han spilte i Borussia Dortmund. Denne sesongen har han kun spilt sju minutter for rødtrøyene fra Manchester.

– Jeg må få ut det jeg vil på fotballbanen. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt, sa japaneren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus