Gareth Bale trener tross problemer med lysken

STEMNING: En småtrøblete lyske ser ikke ut å plage Gareth Bale (t.v.)(FOTO: EPA/NTB Scanpix)
STEMNING: En småtrøblete lyske ser ikke ut å plage Gareth Bale (t.v.)(FOTO: EPA/NTB Scanpix)

Supergutten Gareth Bale trente med Wales mandag etter å ha skannet lysken. Han har slitt med en liten skade han fikk på trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bale ble solgt fra Tottenham til Real Madrid for cirka 800 millioner kroner i forrige uke. Han ble da den dyreste fotballspilleren noensinne.

Men han fikk likevel ikke komme på banen i VM-kvalifiseringskampen mellom Wales og Makedonia fredag. Wales tapte 1-2 og Bale satt på sidelinjen. Den lille lyskeskaden han hadde pådratt seg på trening like før var årsaken.

Les også: Real Madrid tålmodige med rekordmannen

Nå ser det ut som om han er i ferd med å bli kvitt skaden, for mandag var han i trening sammen med lagkameratene sine i Wales.

Det er foreløpig ikke tatt stilling til om Bale spiller mot Serbia som er motstander i ny VM-kvalifiseringskamp i Cardiff tirsdag, men i og med at skaden ikke ser ut til å være alvorlig i det hele tatt, er det store sjanser for at verdens dyreste spiller blir å se på banen.

Les også: Zidane kaller Bale-prisen «uforståelig»

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus