Førstedivisjon 22. runde Fredrikstad - Elverum 2-1Fredrikstad sendte Elverum et skritt nærmere nedrykk

AVGJORDE: Simen Rafn (t.h.) scoret Fredrikstads andre mål mot Elverum. Her fra en tidligere kamp. (Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX)

Fredrikstad styrket posisjonen sin midt på tabellen i 1. divisjon etter 2-1 over Elverum på hjemmebane mandag, mens Elverum nærmer seg nedrykk.

Etter tapet mandag ligger laget helt sist på tabellen med 13 poeng. Det er fire poeng opp til laget på nest sisteplass, så med mindre Elverum-laget blir utsatt for et mirakel, skal det mye til å berge plassen.

Vel 3700 tilskuere fikk se Fredrikstad lede på 1-0 og 2-0 på eget gress mandag kveld. Først var det Vidar Martinsen som scoret etter 29 minutter. Deretter ble det 2-0 i det siste minuttet av ordinær tid ved Simen Rafn.

Det ble fartsfylte sluttminutter på Værste, for tre minutter på overtid klarte Kent Håvard Eriksen å utligne, men nærmere poeng kom heller ikke Elverum.