– Fellaini kan bli som Cantona

DEBUT: Marouane Fellaini er for tiden på landslagsopphold, men er ventet å involveres i Manchester Uniteds neste kamp, mot Crystal Palace. (FOTO: Reuters/NTB Scanpix)
DEBUT: Marouane Fellaini er for tiden på landslagsopphold, men er ventet å involveres i Manchester Uniteds neste kamp, mot Crystal Palace. (FOTO: Reuters/NTB Scanpix)

Henning Berg tror nysigneringen til Manchester United, Marouane Fellaini, kan bli en stjernespiller som Eric Cantona var.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maroune Fellaini har ennå ikke spilt for de «Røde djevlene», men den tidligere Manchester United-midtstopperen mener å se kvaliteter i belgieren som vil gi ham stjernestatus på Old Trafford.

– Han har et høyt potensiale og hvis han presterer bra og jevnt, vil han være en fantastisk signering, sier Berg ifølge Telegraph.

Berg trekker fram egenskapene mentalitet, fysisk styrke og hans evne til å bekle flere posisjoner på bana som grunner til at Fellaini kan få en lysende framtid hos Manchester United. Belgieren ruver 194 centimeter over gresset, ikke medregnet håret, og kan gi de regjerende seriemesterne ekstra styrke og «trøkk» på midtbanen.

Les også: – Må jobbe hardt for spilletid i United

– Han kan kontrollere og avgjøre kamper, og jeg mener United har for få sånne spillere i dag. Derfor kan Fellaini bli en viktig spiller, sier Berg.

– Fellaini er ikke typen som trer pasninger, men han er god på å holde på ball, vinne baller og han hever spillet sitt til viktige kamper. I United er alle kamper viktige, så jeg tror han kommer til å ta nivået.

– Da Cantona kom hadde han denne mentaliteten hver eneste kamp. Jeg sier ikke Fellaini blir sånn, men han kan, sier Berg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus