Skarsfjord: – Stolt av Barmen

TOMMEL OPP: Rune Skarsfjord var naturlig nok svært lykkelig etter årets første borteseier. (FOTO: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix)
TOMMEL OPP: Rune Skarsfjord var naturlig nok svært lykkelig etter årets første borteseier. (FOTO: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix)

Med scoring i Branns borteseier over Odd lørdag fikk Kristoffer Barmen trener Rune Skarsfjord til å finne fram de store ordene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barmens 2-1-scoring sju minutter før slutt sikret nærmest trepoengeren for Brann, som ikke hadde vunnet på bortebane tidligere denne sesongen. Martin Pusic scoret Branns tredje på overtid og fastsatte resultatet.

Likevel var Skarsfjord raus med lovordene om Barmen.

Les også: Bortemarerittet endelig over for Brann

– Han er «up and coming». Gjennom hele sommeren har han jobbet veldig hardt. Vi har vært tålmodige med ham, og nå kan jeg si at jeg er stolt av måten han har utviklet seg på, sa Brann-treneren til NTB.

20-åringen kjente en svært god følelse inni seg etter borteseieren i Skien.

– Jeg fikk en veldig god pasning, og det var bare å sette den inn. Jeg har aldri scoret et deiligere mål, sa han.

Tidlig i kampen var selvtilliten på den andre siden av skalaen. Etter å ha headet i tverrliggeren mistet midtbanespilleren troen på at han kunne score mål.

– Det har vært veldig mye stolpe ut for meg i det siste. Jeg fryktet en ny sånn dag da jeg så den gikk i tverrliggeren, sa Barmen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus