Premier League 2. runde Southampton - SunderlandFonte reddet Southampton

KLYNGE: Midt inne i denne klynga befinner Jose Fonte seg. Han ble redningen for Southampton. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)

Southampton skapte haugevis med sjanser, men først i det 88. minutt kom utligningen til 1-1 hjemme mot Sunderland.

Tidligere Juventus-angriper Emanuele Giaccherini headet gjestene fra Sunderland foran etter to minutter etter en corner fra Sebastian Larsson.

Deretter handlet det meste om Southampton. Jay Rodriguez fikk et mål tvilsomt annullert for offside, mens Rickie Lambert kom til flere muligheter uten å lykkes.

En sen heading fra José Fonte ble redningen for «Saints». Southampton har ikke klart å vinne de to første seriekampene på øverste nivå siden 1988/89-sesongen.

Etter to serierunder står laget fra sørkysten med fire poeng. Sunderland tok sitt første poeng. Paolo Di Canios lag innledet med tap mot Fulham.