Premier League 2. runde

Arsenal vant på regntunge Craven Cottage

(FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)
(FOTO: AP Photo/NTB Scanpix)

På en gjennomvåt gressmatte på Crave Cottage vant Arsenal London-derbyet mot Fulham etter scoringer av Olivier Giroud og Lukas Podolski.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fulham – Arsenal 1-3 (0-2)

Mål: 0-1 Olivier Giroud (14), 0-2 Lukas Podolski (41), 0-3 Podolski (68), 1-3 Darren Bent (77).

25.622 tilskuere.

– Ja, jeg er fornøyd fordi vi spilte som et ekte lag. Det er aldri lett å spille på bortebane i ligaen. Vi gjorde det overbevisende, sa Arsenal-manager Arsène Wenger til BT Sports.

Arsenals manglende sommerhandling ble igjen tema. Trolig går det mot en hektisk uke fram til overgangsvinduet stenger 2. september.

– Du kan enkelt få folk til å fokusere for mye på hvem du ønsker å kjøpe. Samtidig er det lett å glemme hvor gode spillere som er her faktisk er, sa Wenger.

John Arne Riise var tilbake for Fulham, men kunne ikke hindre at de hvitkledde tapte sesongens første hjemmekamp. Både han og Brede Hangeland spilte hele kampen for vertene.

Les minutt-for-minutt-referat

Bortsett fra de ti første minuttene handlet det meste om Arsenal på Craven Cottage lørdag. Olivier Giroud ordnet 1-0 etter et lite kvarter da han lurte offsidefellen i regnværet. Et skudd fra Aaron Ramsey endte som genial pasning, og Giroud kunne enkelt sette ballen til side for David Stockdale i Fulhams mål.

Fire minutter før pause kunne Podolski enkelt sette inn 2-0 på retur fra Stockdale. Umarkert fra 16 meter var tyskeren nådeløs med venstrefoten. Etter 68 minutter banket Podolski inn 3-0, også denne gangen med det gifte venstrebeinet.

Arsenal innledet Premier League med et skuffende 1-3-tap mot Aston Villa på eget gress. I midtuken reiste laget seg da Fenerbahce ble slått 3-0 i kvalifiseringen til mesterligaen.

Fra kort hold reduserte Fulham-debutant Darren Bent til 1-3. Bent scoret for sin sjette PL-klubb. Det har sju andre spillere også klart. Bent har tidligere scoret i debuten for Charlton, Sunderland og Aston Villa.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus