Messi mister Málaga-kampen

UTE: Lionel Messi scoret to i åpningskampen, men får ikke fylt opp scoringskontoen med det første. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)
UTE: Lionel Messi scoret to i åpningskampen, men får ikke fylt opp scoringskontoen med det første. (FOTO: AFP Photo/NTB Scanpix)

Barcelona tar ingen sjanser med en lårskadd Lionel Messi. Fotballstjernen må stå over søndagens bortekamp mot Málaga.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Messi ble tatt av banen i pausen i 1-1-kampen mot Atlético Madrid i første oppgjør i den spanske supercupen onsdag.

– Han blir stadig bedre, men han er ikke med i troppen. Dette er gjort for å være på den sikre siden, sto det i en uttalelse fra Barcelona lørdag ettermiddag.

Med Messi ute, vil trener Gerardo Martino likevel ikke bekrefte at Neymar får sin første seriekamp fra start for Barcelona.

Brasilianeren scoret sitt første mål for katalanerne som innbytter mot Atlético. Martino er ikke overbevist om at Neymar er klar for å spille en hel kamp.

– Selv om Leo ikke er der, betyr ikke det samme som at Neymar må inn for å ta over. Han blir bedre hele tiden. Antallet treningsøkter er økende og han er i ferd med å bli godt kjent med spillerne og klubben, sa Martino lørdag.

Barcelona fikk en forrykende seriestart med 7-0 hjemme mot Levante forrige helg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus