Wilshere antyder Arsenal-exit hvis Wenger må gå

SUKSESS: Jack Wilshere vil bli i Arsenal og igjen vinne trofeer. Her i kamp mot Fenerbahces Raul Meireles. (FOTO: Reuters/NTB Scanpix)
SUKSESS: Jack Wilshere vil bli i Arsenal og igjen vinne trofeer. Her i kamp mot Fenerbahces Raul Meireles. (FOTO: Reuters/NTB Scanpix)

Jack Wilshere har fem år igjen av sin Arsenal-kontrakt, men framtiden kan endres hvis manager Arsene Wenger må forlate London-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en sommer med kritikk om manglende handlingsevne får Arsenal-manager Arsene Wenger støtte fra Jack Wilshere.

I et intervju med Zap Sport sier 21-åringen, som i desember skrev under på en femårskontrakt med hovedstadslaget, at hans videre framtid i Arsenal kan se annerledes ut om Wenger forlater klubben.

LIVE 13.45: Fulham - Arsenal

– Jeg vil vinne trofeer med Arsenal og jeg vil være her i framtiden, men hvis sjefen må gå kan ting forandre seg, sier Wilshere som framhever Wenger som sin store inspiriasjon i klubben.

På spørsmål om han syns Wenger er rett mann for Arsenal svarer Wilshere et klart ja.

– Han har vært her siden 1996 og levert trofeer. Vi har hatt en liten nedtur på fem-seks år, men å stille spørsmål ved Wengers managerevner er tåpelig. Han har fått Arsenal til mesterligaen 16 ganger, sier Wilshere.

Mye av kritikken har gått på Wengers påståtte manglende vilje og evne til å handle nye spillere. I åpningskampen ble det tap 3-1 for Aston Villa. Lørdag formiddag møter Wilshere og gjengen Fulham til London-derby.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus