Hallén kritiserer Rekdal

KRITIKK: Yngve Hallén liker ikke Kjetil Rekdals innvolvering i spillselskaper. (FOTO: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix)
KRITIKK: Yngve Hallén liker ikke Kjetil Rekdals innvolvering i spillselskaper. (FOTO: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix)

Fotballpresident Yngve Hallén mener Kjetil Rekdal har vist dårlig dømmekraft ved å jobbe for utenlandske spillselskaper.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før helgen kom det fram at Rekdal hadde engasjement hos både Betsson og Unibet da han fortsatt var Aalesund-trener. Anonymt leverte han tippetips gjennom dekknavnene «Hroar» og «Dark Elk».

Hallén mener Rekdal ikke har vist lojalitet til spillemonopolet og finansieringsmodellen til norsk idrett.

Les også: Rekdal beklager spillavtale

– Dømmekraften har vært dårlig. Vi har ikke et tydelig regelverk i slike saker. Men det går på lojalitet, sier fotballpresidenten til VG.

Ingen straff

Hallén understreker at han og Norges Fotballforbund (NFF) ikke vil straffe Vålerenga-treneren. Han lar det være opp til klubbene å ta seg av saken.

– Det er ikke utenkelig at neste gang jeg møter Kjetil Rekdal, vil vi helt sikkert drøfte det. Men vi forventer at Aalesund håndterer den, og jeg har stor tro på at Vålerenga har god kontroll på dette, sier Hallén.

Les også: Rekdal framskaffer detaljer

Detaljer

Fredag kveld opplyste Rekdal at han jobber med å framskaffe detaljer rundt omfanget av sine tippetips-engasjement. Han vil ikke kommenterer saken ytterligere før all informasjon er på plass.

«Nå har jeg fullt fokus på kampen mot Lillestrøm søndag. Denne kampen er en av årets viktigste, og krever all min oppmerksomhet», sa VIF-treneren i en pressemelding.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus