Røine ny styreleder i Hønefoss

FRA NTF TIL HØNEFOSS: Niels Røine blir ny styreldere i Hønefoss Toppfotball. (Foto: NTB/Scanpix)
FRA NTF TIL HØNEFOSS: Niels Røine blir ny styreldere i Hønefoss Toppfotball. (Foto: NTB/Scanpix)

Går fra Norsk Toppfotball til nedrykkskandidaten i Tippeligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Røine opplyste i juni at han gikk av som direktør i Norsk Toppfotball (NTF), men at han skulle bli sittende til i høst. I en pressemelding fra NTF opplyses det at han nå går helt ut av organisasjonen.

- -Jeg har som styreleder blitt løpende informert av Niels om hans videre planer og ønsker ham lykke til med framtidige oppgaver. NTF takker han for den jobben han har nedlagt og resultatene som er oppnådd, sier styreleder i NTF, Bjarne Berntsen.

Røine ble valgt som ny styreleder i HBK onsdag.

– Jeg takker for fantastisk samarbeid med klubbene og Fotball-Norge for øvrig i mine drøyt seks år i NTF. Nå starter jeg min egen virksomhet i samarbeid med flere aktører, men er svært glad for fortsatt å kunne ha et bein innenfor fotballen i denne styrelederposisjonen i klubben som kommer fra mitt hjemdistrikt, sier Røine.

Også organisasjonssjef i NTF Silje Vaadal, slutter. Hun har takket ja til stillingen som kommunalsjef for kultur og samfunn i Horten komune. Vaadal tiltrer stillingen i Horten den 1. september.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus