Pardew irritert på Arsenal

IRRITERT:  Newcastle-manager Alan Pardew liker ikke at Arsenal forsøkte å hente Yohan Cabaye (bildet) like før kampen mot Manchester City. Foto: Nigel Roddis / Reuters / NTB scanpix
IRRITERT: Newcastle-manager Alan Pardew liker ikke at Arsenal forsøkte å hente Yohan Cabaye (bildet) like før kampen mot Manchester City. Foto: Nigel Roddis / Reuters / NTB scanpix

Newcastle-manageren raser etter at Gunners forsøkte å kuppe Yohan Cabaye mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal la inn bud på franskmannen bare noen timer før Newcastle skulle serieåpne mot Manchester City mandag kveld. Ifølge britiske medier lå budet på drøyt 90 millioner kroner (10 millioner pund).

– Jeg forstår ikke hvorfor de ikke kunne vise oss respekt og vente til tirsdag, sa Pardew.

Newcastle-manageren valgte å utelate Cabaye fra troppen. Newcastle tapte 0-4 for City.

Les også: Pangstart for Pellegrini

– Jeg synes det er en vanskelig situasjon når en spiller får en slik nyhet. Da er det ikke lett å være skjerpet når du skal spille en så stor kamp. Jeg ønsker ikke å kommentere dette ytterligere, men det er ganske klart at jeg er opprørt, sa Pardew.

Les flere fotballnyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus