- Jeg hører til i Premier League

Jose Mourinho føler seg hjemme i Premier League. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
Jose Mourinho føler seg hjemme i Premier League. AFP PHOTO / ANDREW COWIE

Det er duket for Mourinhos comeback i Premier League da Chelsea møter Hull søndag, og manageren selv føler han aldri har vært så dyktig som nå.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jose Mourinho vant Premier League to ganger i hans første periode på Stamford Bridge, og nå har han returnert for å prøve å gjenta suksessen.

Søndagens kamp mot Hull blir hans første kamp i Premier League siden 2007/2008-sesongen, og portugiseren er full av lovord om ligaen han vender tilbake til.

- Jeg ser på meg selv som en som burde være i denne turneringen. Dette er min favoritt, sier «The Special One» til SkySports.

- Det er noe jeg kan si, for jeg har erfaring fra tre andre ligaer, jeg har all begrunnelsen som trengs til å si at dette er min favoritt turnering og mitt favoritt land å jobbe i. Jeg hører til her.

- Jeg elsker fotball. Jeg ser frem til uforutsigbarheten her rundt hver kamp, hvert resultat, hvem som kommer til å vinne, hvem som kommer på topp fire. Jeg elsker det.

Dyktigere enn noensinne

Det er nå over fem år siden Mourinho ble sparket etter fadesekampen mot Rosenborg i Champions League. Den tidligere Real Madrid-treneren føler at han har blitt en bedre manager i løpet av tiden som har gått.

- Jeg tror jeg er dyktigere enn noensinne. Erfaring hjelper oss å bli bedre, spesielt for managere. Vi er ikke som spillere, hvor alderen fører til det negative. Jeg ønsker bare å bli sett på som en som gir alt for sin klubb og Premier League.

- Jeg ønsker å forbedre spillerne mine, og bidra for klubben min. Ikke på en egoistisk måte, ikke bidrag som kun gjelder for morgendagen, men for en lang periode.

David Moyes gikk nylig ut i media og fortalte om sin frustrasjon rundt åpningsprogrammet. På papiret er Chelseas første kamp enkel, men ikke i Mourinhos øyne.

- Vår start er vanskelig. Jeg liker ikke å spille mot lag fra lavere divisjoner som kommer opp med fantastisk mentalitet, avslutter han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus