Jarstein: – De får skrive hva de vil

MÅL, MÅL, MÅL: Tre ganger scoret Zlatan Ibrahimovic på Rune Almenning Jarstein på Friends Arena onsdag. Her 2-0, en scoring han ikke kunne tatt. (Foto: NTB/Scanpix)
MÅL, MÅL, MÅL: Tre ganger scoret Zlatan Ibrahimovic på Rune Almenning Jarstein på Friends Arena onsdag. Her 2-0, en scoring han ikke kunne tatt. (Foto: NTB/Scanpix)

Tippeligakollegaer med lite flatterende omtale av sisteskansen etter tabbemål mot Sverige.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De aller fleste fotball-«forståsegpåere» mente etter 2-4 for Sverige onsdag at målvakt Rune Almenning Jarstein minst måtte ta en goal på egen kappe. Zlatans frispark som sørget for 3-2 til Sverige gikk i nettmaskene kun centimeter fra Jarsteins hansker. Selv om Viking-mannen klart var på ballen, klarte han ikke å hindre at svenskene tok ledelsen for andre gang i kampen.

Les også: Zlatan tror Norge kan komme til VM

Etter oppgjøret skal tippeligakollegaer ha omtalt Jarstein på Twitter med en som har «spenst som en trepose» og «knekk i håndleddet» - det siste kom fra Jarsteins tidligere lagkompis i RBK, Ole Selnæs.

- De kan si hva de vil. Vi er vel ikke kjent for å støtte hverandre, er burvokterens tilbakemelding på karakteristikkene.

På spørsmål fra TV 2 om det er sånn tippeligaspillere omtaler hverandre, svarer Jarstein kjapt.

- Tydeligvis. Det er ikke noe særlig det. Folk får skrive hva de vil, jeg har fokus på det jeg driver med og går ikke rundt og slenger dritt om andre, sier Jarstein som også legger til at han ikke lenger bryr seg om Rosenborg.

Les også: Hamrén ironiserte Norges ranking.

Han var selv enig i at han burde unnlatt å slippe inn Zlatans frispark fra over 20 meter.

- Frisparket tar jeg selvfølgelig på min kappe, det er dårlig. Jeg har hatt en god sesong, men i dag var jeg ikke helt på det nivået jeg har vært tidligere i år. Det er ikke noe vits i å forklare en gang, det er bare å rekke opp hånda. Jeg skal ta ti av ti sånne, sa Jarstein til TV 2 etter kampen.

Les flere fotballnyheter her

Se intervjuet med Jarstein her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus