Zlatan: - Norge kan komme til VM

SKRØT AV NORGE: Zlatan Ibrahimovic ble "matchens lirare" da Sverige tok seg av Norge med 4-2 i Stockholm onsdag. Etter kampen snakket han varmt om Norge. (Foto: NTB/Scanpix)
SKRØT AV NORGE: Zlatan Ibrahimovic ble "matchens lirare" da Sverige tok seg av Norge med 4-2 i Stockholm onsdag. Etter kampen snakket han varmt om Norge. (Foto: NTB/Scanpix)

Superstjernen roste de norske unggutta etter svenske 4-2-seier på Friends Arena onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv viste PSG-giganten hvor skapet skal stå og hvor målet befinner seg - med tre scoringer ble han kampens store spiller da Drillo nok en gang måtte gå av banen som den tapende part etter et møte naboen i øst.

Les også: Zlatan knuste Drillos drøm

Men tross svensk tomålsseier tror han Norge kan bite fra seg i den forestående kampen om en VM-billett til Brasil 2014.

- Jeg tror de har bra sjanser, men jeg må være fokusert på mitt eget lag, ta mitt eget lag til VM. Hva Norge gjør er opp til Norge, sa Zlatan til TV 2 etter kampen.

Han mener Norge har noen spennende spillere på gang.

- Det er et bra landslag men mange nye, yngre spillere som kommer til å gjøre det bra. De skal bare fortsette, sa han videre til TV 2-Davy i mixed-zone på Friends Arena.

Zlatan er nå oppe i 44 mål på 91 landskamper for Sverige. Kun Sven Rydell (som spilte landskamper mellom 1923 og 1932) har flere med sine 49 scoringer for «søta bror».

Les også: Hamrén ironiserte Norges ranking.

Neste kamp for Norge er 6. september, da venter Kypros hjemme på Ullevaal. Kun noen dager står gruppeleder Sveits på motsatt banehalvdel - også den kampen avvikles i Oslo.

Les flere fotballnyheter her.

Se intervjuet med Zlatan her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus