Suárez tilbakeviser sitat

Det er full forvirrelse etter at Suarez nå skal ha tilbakevist noe han tidligere angivelig skulle ha sagt. Foto: EPA/KIMIMASA MAYAMA.
Det er full forvirrelse etter at Suarez nå skal ha tilbakevist noe han tidligere angivelig skulle ha sagt. Foto: EPA/KIMIMASA MAYAMA.

Luis Suárez synes å gjøre kuvending. Spissen åpner for å ta én sesong til i Liverpool. Eller gjør han det? Spissen var langt mer defensiv etter Uruguays 4-2-seier mot Japan onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært fullstendig kaos rundt uruguayaneren i sommer. Angriperen har forsøkt å tvinge gjennom en overgang til Arsenal. Liverpool-ledelsen har to ganger avvist London-lagets bud.

Suárez er for tiden i Japan hvor Uruguay skal spille landskamp onsdag. Avisen Ol Observador skrev tirsdag at angriperen likevel er klar for å fortsette i den helrøde drakten – bare uken etter at han anklaget Liverpool for løftebrudd.

– På grunn av folks kjærlighet til klubben så skylder jeg dem inntil videre å bli, sier Suárez til den uruguayanske avisen.

Eller gjør han det? – Jeg har ikke sagt det. Kanskje har noen andre sagt det. Det viktige er at jeg er her med landslaget, sier Suárez ifølge det japanske nyhetsbyrået Kyodo News.

Forlenger kontrakten?

Journalisten Martin Charquero har lagt ut følgende på Twitter:

«Luis Suárez har bekreftet overfor meg at han ikke vil forlate Liverpool. Støtten fra fansen har påvirket hans beslutning. Suárez ser det som sannsynlig at han skriver kontraktsforlengelse med Liverpool».

Suárez gikk nylig ut i mediene og hevdet han var lovet en overgang fra Anfield så fremt klubben ikke kvalifiserte seg for mesterligaspill. Han har også truet med å koble inn både Premier League-organisasjonen for å tvinge gjennom en overgang.

En fornyet kontrakt kan bety en vanntett klausul om overgang til klubb i mesterligaen etter sesongen. Trolig vil det være en rekke klausuler.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus