Tror Baines blir i Everton

EVERTON ELLR MAN UNITED?: Roberto Martinez (t.v.) regner med å beholde Leighton Baines (t.h.). Foto: NTB scanpix / Reuters, Andre Innerarity.
EVERTON ELLR MAN UNITED?: Roberto Martinez (t.v.) regner med å beholde Leighton Baines (t.h.). Foto: NTB scanpix / Reuters, Andre Innerarity.

Everton-manager Roberto Martinez har ikke hørt noe mer fra United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton avslo Uniteds bud på rundt 110 millioner kroner i juni. Goodison Park-laget verdsetter den engelske landslagsbacken høyere.

Gjentatte ganger har mediene antydet at United-manager David Moyes vil komme med nytt bud.

– Før vi dro på treningsleir til Østerrike så tok en klubbleder kontakt med et tilbud. Det var deres siste bud, sier Martinez til Liverpool Echo.

Les også: Everton avviser United-bud på Baines

– Verdisettelsen var ikke i nærheten av Leighton Baines' kvaliteter. Det var det. Senere har det vært spekulasjoner, men det er en naturlig del av overgangsvinduet. Det har ikke vært interesse fra andre klubber. Siden har vi sett framover. Vi konsentrerer oss om seriestarten, sier Evertons nye manager.

Martinez erstattet nettopp Moyes tidligere i sommer. Etter elleve år i Everton skal Moyes erstatte Alex Ferguson i Manchester United.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus