Suárez åpner for fortsatt Liverpool-spill

Luis Suárez gjør helomvending - nå kan plutselig bli værende i Liverpool. (Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL/ NTB scanpix
Luis Suárez gjør helomvending - nå kan plutselig bli værende i Liverpool. (Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL/ NTB scanpix

«Sjokkutvikling» i Luis Suárez-sagaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært fullstendig kaos rundt uruguayaneren i sommer. Angriperen har forsøkt å tvinge gjennom en overgang til Arsenal. Liverpool-ledelsen har to ganger avvist London-lagets bud.

Suárez er for tiden i Japan hvor Uruguay skal spille landskamp onsdag. Avisen Ol Observador skriver at angriperen likevel er klar for å fortsette i den helrøde drakten – bare uken etter at han anklaget Liverpool for løftebrudd.

– På grunn av folks kjærlighet til klubben så skylder jeg dem inntil videre å bli, sier Suárez til den uruguayanske avisen.

Les også: Brendan Rodgers: - Ingen er større enn klubben

Forlenger kontrakten?

Journalisten Martin Charquero har lagt ut følgende på Twitter:

«Luis Suárez har bekreftet overfor meg at han ikke vil forlate Liverpool. Støtten fra fansen har påvirket hans beslutning. Suárez ser det som sannsynlig at han skriver kontraktsforlengelse med Liverpool».

Suárez gikk nylig ut i mediene og hevdet han var lovet en overgang fra Anfield så fremt klubben ikke kvalifiserte seg for mesterligaspill. Han har også truet med å koble inn både Premier League-organisasjonen for å tvinge gjennom en overgang.

En fornyet kontrakt kan bety en vanntett klausul om overgang til klubb i mesterligaen etter sesongen. Trolig vil det være en rekke klausuler.

Les flere fotballnyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus