United nekter å selge Rooney til Chelsea

Manchester United har satt ned foten når det kommer til et salg av Rooney. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano.
Manchester United har satt ned foten når det kommer til et salg av Rooney. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano.

Wayne Rooney får ikke forlate Manchester United til fordel for Chelsea – uansett hvor mye penger London-laget skulle legge på bordet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rooney ønsker å gå til Stamford Bridge-klubben, men United-ledelsen har satt ned foten. Ifølge The Guardian er det uaktuelt å selge spissen til en direkte rival – uansett bud.

Ingen vet hvordan Rooney vil reagere på den endelig beslutningen. Den tidligere Everton-spissen skal lenge ha vært ulykkelig på Old Trafford. Rooney har allerede spilt golf på de eksklusive banene rundt Chelseas treningsbane.

Den engelske landslagsspilleren har et sterkt ønske om å få spille under José Mourinho. Rooney er kjent for å få viljen sin. Ifølge The Guardian vet United at spissen kan skape alle slags problemer om ting ikke går som han ønsker.

United-ledelsen ønsker naturlig nok ikke å styrke en rival i kampen om ligatrofeet. Et salg av Rooney kan være det som bikker duellen i fordel Chelsea. Bare tre mann har scoret flere mål for United gjennom tidene enn engelskmannen.

Tidligere United-manager Alex Ferguson har klart å overtale Rooney tidligere. Igjen håper Manchester-klubben at Rooneys humør og holdninger vil endre seg. Siste ord er neppe sagt i overgangskaoset.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus