United nekter å selge Rooney til Chelsea

Manchester United har satt ned foten når det kommer til et salg av Rooney. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano.
Manchester United har satt ned foten når det kommer til et salg av Rooney. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Wayne Rooney får ikke forlate Manchester United til fordel for Chelsea – uansett hvor mye penger London-laget skulle legge på bordet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rooney ønsker å gå til Stamford Bridge-klubben, men United-ledelsen har satt ned foten. Ifølge The Guardian er det uaktuelt å selge spissen til en direkte rival – uansett bud.

Ingen vet hvordan Rooney vil reagere på den endelig beslutningen. Den tidligere Everton-spissen skal lenge ha vært ulykkelig på Old Trafford. Rooney har allerede spilt golf på de eksklusive banene rundt Chelseas treningsbane.

Den engelske landslagsspilleren har et sterkt ønske om å få spille under José Mourinho. Rooney er kjent for å få viljen sin. Ifølge The Guardian vet United at spissen kan skape alle slags problemer om ting ikke går som han ønsker.

United-ledelsen ønsker naturlig nok ikke å styrke en rival i kampen om ligatrofeet. Et salg av Rooney kan være det som bikker duellen i fordel Chelsea. Bare tre mann har scoret flere mål for United gjennom tidene enn engelskmannen.

Tidligere United-manager Alex Ferguson har klart å overtale Rooney tidligere. Igjen håper Manchester-klubben at Rooneys humør og holdninger vil endre seg. Siste ord er neppe sagt i overgangskaoset.