Fredrikstad sprakk mot Vard Haugesund

Fredrikstad skuffet stort mot Vard Haugesund. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Fredrikstad skuffet stort mot Vard Haugesund. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Fredrikstad gikk til pause med 2-0 og hadde tilsynelatende kontroll på Vard Haugesund mandag. Så eksploderte kampen i et vanvittig scoringsdrama, som endte 4-4.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredrikstad-publikummet kunne fornøyd applaudere hjemmelaget inn i garderoben til pause. Da hadde Robert Stene og Haitam Aleesami tegnet seg på scoringslisten i en kamp Fredrikstad styrte.

Da lagene kom på banen i annen omgang, så det umiddelbart ut til at Fredrikstad nærmest skulle spasere inn tre poeng. Det var kanskje også det som gikk gjennom hodene på hjemmelagets spillere.

Snudde kampen

Vard Haugesund reduserte først ved Roy Miljeteig i det 71. minutt, men Fredrikstad slo umiddelbart tilbake ved Julius Adaramola. Så smalt det to ganger fra Vetle Myhre.

Først ble gjestene tildelt et straffespark med ti minutter igjen på kampuret, som Myhre satte i mål. Seks minutter senere gjorde han sitt andre for dagen. Vard Haugesund hadde dermed snudd kampen, men Fredrikstad våknet igjen til live.

To minutter før slutt banket også Adaramola inn sitt andre mål for dagen, og sørget for 4-4. Samtidig sørget han for Vards tredje strake uavgjortresultat, noe som betyr at de ikke har vunnet på seks seriekamper.

Fredrikstad klatrer opp à poeng med Mjøndalen midt på tabellen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus