Arsenal nærmer seg avtale med Luiz Gustavo

Luiz Gustavo kan bli Arsenal-spiller iløpet av de neste dagene. Foto: AP Photo/dpa, Felix Hoerhager.
Luiz Gustavo kan bli Arsenal-spiller iløpet av de neste dagene. Foto: AP Photo/dpa, Felix Hoerhager.

Midtbanespilleren skal være uønsket av Pep Guardiola, og nå skal Bayern Munchen ha akseptert et bud på spilleren fra London-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal har fått et bud på 180 millioner kroner akseptert av Bayern Munchen for midtbanespilleren Luiz Gustavo, avslører Goal.

Brasilianeren ligger an til å bli «The Gunners» dyreste signering gjennom tidene.

Arsenal vil foreta forhandlinger med Gustavos representanter i de neste dagene for å bli enig om hans personlige krav.

26-åringen er på landslagsoppdrag denne uken, og Arsenal må dermed få tillatelse av det brasilianske landslaget for å holde direkte samtaler med spilleren for å gjennomføre en rask handel.

Gustavo ble nedprioritert ovenfor Bastian Schweinsteiger og Javi Martinez forrige sesong, og ønsker nå å forlate klubben i ønske om førstelagsfotball.

Spilleren skal ha vært nær å signere for Wolfsburg, men skal være mer lysten på å dra til en klubb med Champions League-spill for å bedre mulighetene til å ta del i den brasilianske troppen i det kommende verdensmesterskapet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus