Følg dagens kamper her

Foregående oppgjør mellom Vålerenga - Start endte opp med seier til sistnevnte. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix.
Foregående oppgjør mellom Vålerenga - Start endte opp med seier til sistnevnte. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix.

Vålerenga ligger under 2-0 på hjemmebane mot Start.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg Strømsgodset - Rosenborg her direkte

Kveldens kamp mellom Strømsgodset og Rosenborg kan avgjøre hvilke lag som vinner serien, en såkalt sekspoengerskamp. Rosenborg topper serien, to poeng foran Godset.

Da lagene møttes på Lerkendal vant Rosenborg 1-0 i en kamp Per Joar Hansen omtalte som årsbeste. Strømsgodset gikk offensivt ut, og det førte til at Rosenborg fikk uttallige overgangsmuligheter.

- Den kampen er blant sånne kamper jeg aldri ser om igjen. Det var en forferdelig prestasjon av oss. Vi var langt under pari og det jeg forventer av laget, sier Ronny Deila til Adressa om den tidens nederlag.

Playmaker Stefan Johansen mener også at Godset må lære av slike kamper.

- Det er ingen tvil om at de fortjente seieren der oppe. Men der har du forskjellen på hjemme- og bortebane. Vi skulle kanskje vært litt mer kyniske og latt dem styre kampen mer. For der synes jeg ikke Rosenborg er så bra som vi kan være på vårt beste. Men vi må lære av det, sier han.

Lars Christopher Vilsvik spiller sin siste kamp for Strømsgodset etter å ha blitt solgt til Eintracht Braunschweig. Backen mener at hans lag må være mer varsomme i dagens kamp.

- Det er viktig at vi holder oss kompakte og at vi ikke bare går i angrep og glemmer alt som er bakover. Vi må være samlet defensivt og likevel spille spillet vårt. Da vet vi at vi er gode nok, sier han, og bedyrer at han ikke har tenkt så mye på at det blir hans siste kamp i Strømsgodset-drakten.

Følg Haugesund - Hønefoss her direkte

Følg Sandnes Ulf - Tromsø her direkte

Følg Vålerenga - Start her kl 19:00..

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus