Rooney utelatt fra Community Shield

Wayne Rooney fra en landslagstrening tidligere i år. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano.
Wayne Rooney fra en landslagstrening tidligere i år. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano.

Skal være ute grunnet en skulderskade, men er likevel innkalt til den engelske landslagstroppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-manager David Moyes har bekreftet at Wayne Rooney vil gå glipp av Community Shield-kampen mot Wigan grunnet en skade i skulderen.

27-åringen har står fortsatt uten spilletid i den regjerende mesterens sesongoppkjøring. Spilleren har også trent med reservelaget i det siste.

Les også: Van Persie håper spissmakkeren blir.

Rooney har derimot blitt innkalt til den engelske troppen, som skal spille vennskapskamp mot Skottland til tross for at han angivelig ikke skal være klar til å spille mot Wigan.

- Jeg er fornøyd med at han er tatt ut. Jeg hadde en lang samtale med Roy Hodgson forrige uke, og forklarte Waynes situasjon, sa Moyes til Uniteds hjemmesider.

- Wayne har hatt en skulderskade som har gjort at han ikke kan være i fysisk kontakt, så han har dermed ikke kunnet trene med oss. Han har trent litt med reservene, men da har han ikke vært i fysisk kontakt mot andre spillere, han har vært en flytende spiller, slik at han får litt ballkontakt.

Les også: Sjeldent United og Liverpool samarbeid.

- Han har hatt lite trening med ball, jeg forklarte det til Roy, og hvis han spiller så forventer jeg at det bare blit en kort stund.

- Forhåpentligvis så er han ikke i slaget om han spiller, så kanskje Skottland får et godt resultat, avsluttet skotten i håp om at sine landsmenn tar tre poeng.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus