Carragher: – Suárez opptrer latterlig

Klubblegenden Jamie Carragher går hardt ut mot Luis Suarez. Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne.
Klubblegenden Jamie Carragher går hardt ut mot Luis Suarez. Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne.

Den tidligere Liverpool-helten Jamie Carragher skjønner ikke hvorfor Luis Suárez er så misfornøyd med at klubben ikke vil selge ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i uka beskyldte spissen fra Uruguay Liverpool for å bryte løfter når de nekter å selge ham. Påstander som har blitt avfeid av manager Brendan Rodgers.

I sin faste lørdagsspalte i avisen Daily Mail kommer Carragher med støtte til klubben.

– Å se at han så hardt prøver å komme seg vekk fra klubben er veldig skuffende. Mange gode mennesker har stått last og brast ved hans side siden han kom til klubben, skriver Carragher.

Den tidligere midtstopperen mener eksmanager Kenny Dalglish og nåværende manager Rodgers har gjort alt de kan for å støtte spissen i hans tid i klubben.

– I hans mørkeste stunder stilte vi opp med T-skjorter for å støtte ham. Så det er latterlig at han er misfornøyd med at klubben nekter å selge ham til Arsenal, mener Carragher.

Hele Liverpool-laget varmet opp med T-skjorter til støtte for Suárez etter at han ble straffet for å ha kommet med rasistiske bemerkninger til Manchester Uniteds Patrice Evra i 2011.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus