Semb berget ett Odd-poeng på overtid

Oddjubel under eliteseriekampen mellom Odd og Viking på Skagerak arena lørdag. Kampen endte 1-1. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Oddjubel under eliteseriekampen mellom Odd og Viking på Skagerak arena lørdag. Kampen endte 1-1. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Viking så ut til å gå mot en fortjent borteseier mot Odd, men i siste sekund utlignet midtstopper Fredrik Semb Berge til 1-1 i eliteserien lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd kastet fram alt de hadde på overtid, i håp om å få med seg noe fra kampen. Og trekket ga full uttelling to og et halvt minutt på overtid. Etter en duell landet ballen hos den nylig landslagsuttatte stopperen, som kontant hamret ballen i mål på volley.

– Det var en nydelig følelse å se ballen gå inn. Det er viktig å sette den når sjansen kommer, sa målscoreren til C More etter kampen.

Se målet her:

Trener Dag-Eilev Fagermo var naturlig nok fornøyd med å ha berget ett poeng.

– Det føltes som en seier med tanke på at kampen nærmest var tapt, sa han.

Fagermo mener laget hans manglet spurt i beina, og synes det så ut som om laget hans, som har vært gjennom en god periode, var mentale slitne.

Tre mål på tre kamper

Målet ble det siste som skjedde i kampen. Viking må ha følt seg virkelig snytt. For i tillegg til å lede langt inn i overtiden skapte laget også mest.

– Det har skjedd for ofte at vi har mistet poeng på overtid. Hadde vi klart overtiden bedre så hadde vi jo nesten vært i gullstriden, sa Viking-trener Kjell Jonevret.

Les også: Ny seier for Bodø/Glimt.

Østerrikeren Benjamin Sulimani, som ble hentet til Stavanger tidligere i sommer, så lenge ut til å bli matchvinner med sitt tredje mål på tre kamper.

Hans to første mål har kommet hjemme mot Start (3-0) og Lillestrøm (2-2). Målet etter 62 minutter mot Odd lignet på de to.

For igjen var han på rett sted inne i boksen, og avsluttet kontant fra seks meter, etter at Trond Olsen hadde slått inn langs bakken. Men det holdt ikke til tre poeng, selv om det lenge så slik ut.

Lover ikke kontrakt

Østerrikeren har kun kontrakt ut sesongen. Jonevret ville ikke svare på om det er aktuelt å forlenge kontrakten.

– Men vi er interesserte i å ha solide spillere på laget, sa svensken.

Les også: Høiland: - Ekstra kjekt å bli matchvinner.

Viking skapte mest gjennom 90 minutter i Skien. Spissen Patrik Ingelsten fikk et par gode sjanser før pause, og spesielt høyrekant Yann-Erik de Lanlay skapte mye trøbbel for formlaget Odd.

For Odd fikk Mathias Fredriksen den beste muligheten i tillegg til målet, da han traff stolpen ti minutter før slutt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus