Ferdinand ubekymret før seriestart

Rio Ferdinand tror ikke Manchester Uniteds pre-season har for mye å si før sesongen starter neste helg. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.
Rio Ferdinand tror ikke Manchester Uniteds pre-season har for mye å si før sesongen starter neste helg. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.

Midtstopper Rio Ferdinand mener ingen bør bekymre seg for Manchester Uniteds form, til tross for at resultatene i oppkjøringen har vært svake.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag ble Manchester United slått 1-3 av spanske Sevilla i Ferdinands testimonialkamp. Det var den engelske seriemesterens tredje tap på sju oppkjøringskamper.

– Det er frustrerende. Vi ønsker å vinne alle kamper, så det er skuffende å tape. Heldigvis var det ikke poeng å spille om, sa Ferdinand om kampen, samtidig som han bekreftet at United er klar for utfordringene som venter.

– Community Shield-kampen (mot Wigan søndag) er viktig. Det er en mulighet til å vinne et trofé. Likevel er tankene våre rettet mot kampen mot Swansea, for vi vil forsvare seriegullet, sa United-stopperen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus