Meny

Følg Odd - Viking direkte

Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superinnbytteren Sulimani gjør det igjen for Viking, men denne gangen som en del av startelleveren.

I kveldens andre kamp tar formlaget Odd imot Viking på Skagerak Arena. Høyrebacken til Odd, Niklas Gunnarsson, er en av spillerne som har imponert mest hos Odd i år. Han gikk fra å være kontraktløs i fjor, til å være fast inventar på førstelaget i år. 22-åringen tror det blir en stor utfordring å slå Viking som befinner seg på fjerdeplass for øyeblikket.

– Viking er et godt lag. De er sterke på dødballer, og gode defensive. Det blir en tøff kamp, men sammen med Rosenborg er vi formlaget i Tippeligaen for øyeblikket. Det er godt å ta med seg til kveldens utfordring, sier backen til Varden.

– Det gjelder for oss å fortsette den gode trenden, og spille slik vi har gjort, da tror jeg på tre poeng i kveld. Jeg håper på tre nye poeng mot Viking, og da har vi virkelig heng på de beste lagene.

Følg Odd - Viking her kl. 18:00.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus