Wenger har ikke gitt opp Suarez

Arsene Wenger vil at Suarez-sagaen skal skje på en respektfull måte. Foto: AFP PHOTO / LEHTIKUVA / MIKKO STIG.
Arsene Wenger vil at Suarez-sagaen skal skje på en respektfull måte. Foto: AFP PHOTO / LEHTIKUVA / MIKKO STIG.

John W. Henry har insistert på at uruguayaneren ikke til salgs, men Arsenals manager håper likevel at overgangen kan bli en realitet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsene Wenger fortsetter Arsenals vennskapelige jakt på Luis Suarez, til tross for Liverpools tydelige standpunkt om at spilleren ikke vil bli solgt denne sommeren.

Liverpool-eier John Henry fastlo tidligere at hans lag ikke ville la Suarez gå til Emirates, uansett hvilke bud London-klubben kommer med.

Les også: - Suarez skal ingen steder.

Wenger sa på onsdag at en potensiell Suarez-overgang var på vent. Nå sier han at klubben vil være hederlige i deres jakt på spilleren, og at en overgang fortsatt er mulig hvis Liverpool endrer mening om spilleren.

- Det er ingenting å legge til enn det jeg allerede har sagt om den mulige overgangen, sier Wenger til Arsenals hjemmesider.

- Hvis det blir en overgang, vil det skje på en respektfull og vennskapelig måte med Liverpool. Jeg har ikke lest Henrys uttalelser, men vi vil være tro mot måten vi ønsker å oppføre oss.

- For at en overgang skal skje, så må det være en enighet mellom tre parter - kjøperen, selgeren og spilleren selv. Vi vet hva vi ønsker, og vi vet hva spilleren ønsker med tanke på hans uttalelser. For øyeblikket er Liverpool ikke enige, vi vet ikke om de endrer mening, men vi må uansett respektere dem.

- Vi ser etter muligheter for å styrke troppen vår. Suarez er et av objektene, men er han ikke til salgs så er han ikke til salgs. Vi må akseptere det. Enhver klubb har sin måte å håndtere ting, vi har vår egen måte og vi respekterer alle andre klubber.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus