Meny

- Luis Suarez skal ingen steder

Liverpools eier kommer ikke til å oppfylle Suarez' ønske om å forlate klubben. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpools eier John W. Henry sier at spissen ikke vil bli solgt til Arsenal uansett pris.

Suarez har vært svært lysten på forlate Anfield-klubben, og har tidligere sagt at han hadde blitt lovet å dra fra klubben om Liverpool ikke maktet å kvalifisere seg til Champions League. Arsenal skal ha kommet med et bud på 40 millioner pund og ett pund for den uruguayanske spilleren. 

Liverpool-manager Brendan Rodgers avslår derimot at noe løfte ble gitt. Nordiren mener at Suarez mangler respekt ovenfor klubben med tanke på den siste tidens oppførsel av spissen, og har nå forvist han fra å trene med førstelaget.

- Ville vært latterlig

John W. Henry, sjefen for Fenway Sports Group som eier Liverpool, sier at Suarez definitivt ikke vil bli tillatt å gå til en Premier League-rival.

Vi kommer ikke til å selge Luis, sier Henry til SkySports.

- Vi er ikke i Europa dette året, og vi har heller ikke vært i Champions League på noen år. Det å selge til en rival som kjemper om det samme ville vært latterlig.

- Liverpool trenger å spille i Europa og Champions League. Det er det Liverpool fotballklubb handler om.

Størrelsen spiller ingen rolle

Liverpools eier sier også at et kraftigere bud fra Arsenal ikke vil forandre saken.

- Jeg er fast bestemt på at vi ikke kommer til å selge til Arsenal, uansett hva budet lyder. Dette har jeg fortalt til Arsenals administrerende direktør, Ivan Gazidis.

- Suarez vil ikke bli solgt til en utenlandsk klubb heller, vi har ikke tid til å finne en passende erstatter.

- Dette handler om fotball, ikke penger. For øyeblikket, med alle spillerne som allerede har dratt og som ikke drar, så kan vi ikke erstatte han. Så av sportslige grunner, så kan vi ikke selge han, spesielt ikke til Arsenal.

Henry tror ikke at Suarez' forhold med Rodgers og fansen er blitt ødelagt for alltid.

- Manageren er opprørt, noe han burde være, og det er fansen også. Men vi trenger Luis, så forhåpentligvis kan vi komme oss forbi dette.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus