Meny

Brann-fansen raser etter Skarsfjord-kontrakt

RASER: Brann-fansen er misfornøyde etter at trener Rune Skarsfjord (bildet) fikk ny kontrakt. (Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ugreit at Trond Mohn betalte Brann for å gi Rune Skarsfjord ny kontrakt.

En supportergruppering kalt «Bergens Glade Gutter» fremmet torsdag kveld sin misnøye mot at rikingen Trond Mohn betalte Brann for å gi Rune Skarsfjord ny kontrakt. De om lag 30 supporterne rullet fram et banner med teksten «Kjøpt og betalt» som som tydelig var rettet mot Rune Skarsfjord.

Les også: Skarsfjord fikk ny Brann-kontrakt

Nordlendingen fikk ny kontrakt denne uken etter at Bergens rikeste mann, Trond Mohn lovet Brann 10 millioner kroner om de forlenget kontrakten med treneren.

– Generelt er han (Mohn) en utrolig flott fyr, og det er fint at han vil hjelpe klubben. Men måten han gjør det på er feil. Han skal ikke ha mer å si enn de andre 10.000 som går på Stadion.

- Penger skal ikke styre klubben, sa leder for supportergrupperingen, Thomas André Madsen til Bergensavisen.

Også BA-blogger Alexander Osdal reagere kraftig.

– Tidspunktet virker fullstendig latterlig, så det virker som om det er Trond Mohn som er grunnen til at de gjøre dette. Det er rett og slett knefall for Mohn sine millioner, sier Osdal til avisen.

Uenighet

Skarsfjord har blant enkelte Brann-fans fra før gjort seg svært  upopulær. Likevel er det ikke selve kontrakten som vekker irritasjon hos den 12. mann, men at Mohn valgte å kjøpe den nye kontrakten.

– En ting er at folk er uenig i om han er den rette for fremtiden, men det som er verre er tidspunktet. Nå fikk han jo denne kontrakten før vi ser utviklingen for inneværende sesong, sa Madsen.

– Det er mange som har klippet partoutkortene sine, legger han til.

Skarsfjords nye kontrakt strekker seg ut 2016-sesongen. Det er ventet at Brann-fansen vil markere sin misnøye på ny når Lillestrøm kommer på besøk fredag kveld.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus